Eficientizarea procesului de instruire ecologică în cadrul Centrul de Resurse pentru Educaţie Ecologică “ŞCOALA VERDE”

Echipa Caroma Nord

Suntem în al 19-lea an de activitate și toți acești ani au fost foarte importanți, deoarece ONG-ul nostru şi-a propus să demonstreze că societatea civilă se dezvoltă şi contribuie împreună cu alte structuri la edificarea unei societăți democratice, impulsionând mai multe schimbări în comunitatea noastră.


Rodica Frecăuțanu

Rodica Frecăuțanu

Director Executiv

Licențiată în Inginerie şi management în industria alimentară. Studii avansate in domeniul Științe ale Educației și Psihologie. Domenii de interes prioritar: Managementului Organizațiilor Nonprofit, Politici Publice, Planificare strategica, Evaluare Organizaționala, Participare si mobilizare Comunitara.

Gabriela Ivanov

Gabriela Ivanov

Contabil-Șef

Licențiată în Științe economice. Studii avansate în politica de contabilitate a ONG-lor. Domenii de interes: Contabilitatea ONG-urilor, Raportarea financiară în ONG-uri. în domeniul managementului de proiecte, audit de proiecte, management financiar organizațional, resurse umane, contabilitate .

Curca Constantin

Curca Constantin

Coordonator de Proiect

Licențiat în Științe economice Domenii de interes:  Managementului Organizațiilor Nonprofit, Afaceri și Piața Muncii, Dezvoltarea Organizațională, Consultantă privind finanțarea și scrierea de proiecte.

Ana Condrat

Ana Condrat

Membru Board

Licențiată în Științe economice și Turism. Domenii de interes prioritar: Afaceri hoteliere, turism, Managementului Strategic, Evaluare Organizaționala, Comunicare, Lobby, Advocacy comunitar, Managementul ONG-urilor.

Sergiu Schița

Sergiu Schița

Membru Board

Analist financiar la Mobiasbanca - OTP Group Licențiat (Master) în Științe economice. Studii avansate în Administrarea afacerilor, Finanțe, Bănci. Domenii de interes: Credite, Marketing, Cercetări de marketing, Conducerea de subdiviziuni, de vânzări sau logistică ale bancilor.

Svetlana Lupașcu

Svetlana Lupașcu

Contabil, Membru Board

Licențiată în Științe economice. Studii în politica de contabilitate a ONG-lor. Domenii de interes: Contabilitatea ONG-urilor, Raportarea financiară în ONG-uri.